LØST OG FAST. KØB OG SALG

DET HERRENS ÅR 2020, HVOR CORONAEN LÆGGER KULTUREN NED 

Her langt inde i 2020 må man sige at vi lever i usædvanlige tider. Set som udøvende kunstner er det sgu ikke godt og selv om jeg i min indbildskhed altid har spredt mig over mindst tre kunstneriske udtryksformer. Musikken. Forfatterskabet og billedkunsten. Musikken har kørt på pumperne. Næsten ingen koncerter. Lidt airplay, men virkelig dårlige tider. Håber at den nye CD (RUSTEN KÆRLIGHED) vil sælge nogenlunde eller blive spillet i radioen, men det er nok et fromt ønske. 

Forfatterskabet kører langsomt. Jeg har både nye noveller liggende, der trænger til ro og revision. Og jeg har 150 sider af en roman, der stritter til alle sider. Tænker på at indtale min roman HANK som lydbog.  

Jeg har holdt to meget velbesøgte udstillinger. Men salget har været trægt. Det kunstkøbende publikum i min prisklasse er bange for tidens ugunst. Har en kunstforening til efteråret, som måske kan rette lidt på hullerne. Ellers er mit nye atelier åben for besøg. Kontakt mig og kig forbi. 

Men ellers går det sgu meget godt. En er nogenlunde rask. 

MEN DET KUNNE DA VÆRE DEJLIGT MED LIDT MERE GANG I FORRETNINGEN.

GODTKØBSSNAK

Ønsker man at købe bøger, musik og kunst, så kontakt mig på kontaktsiden under KONTAKT på denne hjemmeside eller på Facebook via messenger.

Vi aftaler hvad der skal købes og til hvilken pris.

Du indsætter beløbet på konto: Reg. nr. 2300 Konto nr. 2551730940

DU HUSKER AT OPGIVE NØJAGTIGT NAVN OG POSTADRESSE & EVT. TELEFONNUMMER.

Jeg sender det aftalte.

Besøg i privaten kan som nævnt også aftales.

Del siden